Last Minute
(Jul 18, 2016)
NEOS MARMARAS!!! SKIJATOS!!! EVIJA!!! LEPTOKARIJA!!! NEOS MARMARAS!!! SKIJATOS!!! Pročitajte više ...
   |    (Jul 18, 2016)
LETO 2018. U PRODAJI!!! LETO 2018. U PRODAJI!!! Pročitajte više ...
   |   

KONTAKT:

Bulevar cara Lazara 19 (preko puta Spensa), Novi Sad,

tel: 021/ 424 735; 455 500;

Evropski gradovi - Madjarska

PDF Print E-mail


PEČUJ  (Mađarska)

21.04.2018.

Pečuj je jedan od najlepših i najvećih gradova u Mađarskoj. Grad obiluje istorijskim znamenitostima, a najpoznatije su praistorijske i rimske nekropole, džamija-crkva, minaret, katedrala, kula nekadašnje biskupske tvrđave, biskupska palata, nacionalno pozorište, najviša zgrada u Mađarskoj, zgrada osiguravajućeg društva, srpska pravoslavna kapela, franjevačka crkva, sinagoga, Pečujski univerzitet… Svakako Pečuj je najpoznatiji po Žolnai porculanu i keramici.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan.. Polazak  Iz Novog Sada u 6.30 časova sa parkinga kod Lokomotive. Putovanje preko Bačke i Sombora sa dolaskom u Pečuj. Nakon dolaska, pešački obilazak grada: Sečenji trg, džamija Kasim Paše, Katedrala, Županijska i Gradska kuća, Nacionalno pozorište,… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Predlažemo posetu Žolnai muzeju, istoimena porodica koja je ovde osnovala fabriku porcelana i keramike 1853.godine ili poseta tržnom centru „Arkad“. Polazak iz Pečuja u dogovoreno vreme u večernjim časovima. Povratak istom putanjom. Dolazak u Novi Sad oko ponoći

CENA ARANŽMANA 1.800,00  RSD

Omogučeno plačanje  putem administrativne zabrane  u 3 mesečne rate

1. rata 600,00 DINARA   02.04.

2.rata  600,00 DINARA   02.05

3.rata  600,00 DINARA   03.06

ARANŽMAN OBUHVATA :

  • prevoz autobusom  visoke turističke klase (klima, audio i video oprema) na navedenoj relaciji.
  • Usluge predstavnika agencije, organizacione troškove putovanja, pratilac grupe

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • individualni troškovi  i putno osiguranje 150,00 dinara

NAPOMENA:

- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (dužne trajanja zajedničkog obilaska, poštovanja zakonske satnice autobusa u pokretu, itd)

- Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost

- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužve na granici, gužve u saobraćaju, zatvaranju nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, promene u viznom režimu i dr)

- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viznim i Opštim usovima putovanja organizatora

- Putnik za valjanost dokumentacije sam odgovara

 
top