KONTAKT:

Bulevar cara Lazara 19 (preko puta Spensa), Novi Sad,

tel: 021/ 424 735; 455 500;

Evropski gradovi - Madjarska

PDF Print E-mail


 

BOŽIČNI VAŠAR U SEGEDINU


15.12.2018.

Božićni praznici  u Mađarskoj su idealna prilika da probate na nekom od štandova langoš (mađarske mekike), kurtoš (valjak od testa, sa ukusom marcipana, oraha, kokosa…), gulaš ili čuvenu Pick salamu iz Segedina. Prodajni asortiman šoping centra Arkad i hiper marketa Tesco nudi praznične programe, gde možete pazariti nešto interesantno i povoljno za predstojeće praznike i slave koji dolaze.


Program putovanja
1. dan…polazak iz Šida/Beograda u 05.00h, Novog Sada u 07.00 časova (tačno mesto i vreme polaska biće poznato 2 dana pred putovanje). Vožnja preko graničnog prelaza Horgoš ili Kelebija. Dolazak u Segedin u prepodnevnim časovima (u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima i obavljanja carinskih formalnosti). Razgledanje i upoznavanje sa gradom u pratnji vodiča: Sečenji Trg, Zavetna crkva, Srpska Pravoslavna crkva.... Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru. Individualni obilazak jednog od trznih centara ARKAD, Tesko …. Polazak oko 19.30 h. Dolazak u Novi Sad/Beograd/Šid u kasnim večernjim časovima.


CENA IZLETA:

1.200,00 RSD (iz Novog Sada)

1.500,00 RSD (iz Šida, S.Mitrovice, Rume)

1.600,00 RSD (iz Beograda)


ARANŽMAN OBUHVATA :
- prevoz autobusom turističke klase (klima, audio i video oprema) na navedenoj relaciji.
-licenciranog turisitčkog vodiča/ pratioca grupe

-organizacione troškove

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
-individualni troškovi i putno osiguranje 150,00 dinara

Deca do 10 godina plaćaju cenu izleta 1.000,00dinara

NAPOMENA:

-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (dužne trajanja zajedničkog obilaska, poštovanja zakonske satnice autobusa u pokretu, itd)

-Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost

-Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužve na granici, gužve u saobraćaju, zatvaranju nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, promene u viznom režimu i dr)

-Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viznim i Opštim usovima putovanja organizatora

-Putnik za valjanost dokumentacije sam odgovara

Plativo u dinarskoj protivvrednosti po višem kursu Erste banka na dan uplate.

Molim Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja organizatora

Aražman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika sa polaskom iz Novog Sada

Organizator putovanja je turistička agencija Mozaik021  doo, licenca OTP 12/2016 od 04.02.2016.god., Ovlašćeno lice za prijem reklamacije: Saša Ćumurović, Bulevar Cara Lazara 19, Novi Sad, mob: 021/455 500

 
top