KONTAKT:

Bulevar cara Lazara 19 (preko puta T.C. Promenada), Novi Sad,

tel: 021/ 424 735; 455 500;
mail: info@mozaik021.rs

RADNO VREME:
Ponedeljak-Petak 09.00h-20.00h
Subota 09.00h-14.00h
Nedelja neradna

Letovanje - Italija

PDF Print E-mail


Lido di Jesolo

 

Čuveno letovalište na severu Jadrana, sa 10km dugim i ujedno najdužim šetalištem u Evropi. Šetalište povezuju brojni trgovi na kojima se nalaz kafići, restorani, dikoteke i brojne prodavnice. Na zapadnoj strani Lido di Jesola se nalazi Akva park kao i Golf klub.

Plaža je duga i peskovita sa kabinama za presvlačenje i tuševima. Duž plaže svi hoteli u ponudi imaju svoje privatne parcele sa ležaljkama i suncobranima. Na plaži su smešteni brojni kafići, a obiluje i sportskim sadržajem idealnim za sve uzraste.


CENOVNIK ZA LIDO DI JESOLO U PRIPREMI

 

Rimini

 

RIMINI je jedno od najpopularnijih letovališta u Evropi. Proteže se duž predivno plavog Jadranskog mora, poznato je kao prestonica italijanskih letovališta i noćnog provoda. Ima predivnu peščanu plažu dugačku oko 15km koja je odlično uređena. Na šetalištu pored mora se nalazi mnoštvo prodavnica, restorana, barova i diskoteka, a okolini Riminija je mnogo zabavnih i vodenih parkova u kojima je zagarantovan dobar provod.

Rimini je takođe interesantan kao istorijski i umetnički centar, zbog starorimskih građevina i muzeja. Odlično je pozicioniran, pa je tokom letovanja moguće obići prelepe italijanske gradove – Ravenu, Bolonju, Firencu, kao i minijaturnu državu – San Marino.

 


CENOVNIK ZA RIMINI U PRIPREMI

 


 
top